accommodatie en streefdoel

LITTLE RIVER QUARTER HORSES is een kleine traingsstal met pensionmogelijkheid. We beschikken over een beperkt aantal stallen waardoor we ook maar een beperkt aantal paarden tegelijkertijd aanvaarden. Onze buitenpiste is 45 x 70 m groot en de bodem is ideaal voor reining, pleasure, trail en alle andere disciplines. Onze longeerpiste heeft een diameter van 15 m en is voorzien van een 2 m hoge muur van spoorwegbiels, wat deze piste perfect maakt om jonge paarden op te leren of om oudere paarden bij te scholen of te herscholen.


We passen ons aanbod aan aan jouw individuele behoeften als western ruiter, gaande van privélessen tot clinics. We kunnen jouw jong paard opleren of jouw ouder paard herscholen. We kunnen jou op weg helpen als wedstrijdruiter in alle disciplines van de western sport alhoewel onze specialiteit reining is. We kunnen jou als recreatieve ruiter ook helpen om je paard te verbeteren op buitenritten, waarbij we de nadruk leggen op techniek en veiligheid onderweg.


Als jij op zoek bent naar een quarter horse, kunnen wij jou helpen om het perfecte paard te vinden afhankelijk van jouw wensen en behoeften.
We werken met een Ă  la carte systeem voor paarden op pension, paarden in training en paarden die korte tijd bij ons gestald worden terwijl hun eigenaars bijvoorbeeld met vakantie zijn. De stallen worden dagelijks uitgemest. Alle paarden die bij ons op pension staan, komen dagelijks buiten, in de piste en/of in een van de weides, afhankelijk van de formule die we zijn overeengekomen.


We zijn actief in de western sport sinds eind jaren zeventig. Dankzij die vele jaren ervaring als trainer, als wedstrijdruiter, als instructeur, als clinician en als NRHA-jurylid kunnen wij jou op een correcte manier advies verstrekken over training, rijkunst en rijstrategie in de wedstrijdpiste.

HOME